Hirdetés

Július 3-án a Cambridge Audio bejelentette első fül köré ülő, aktív zajszűréssel ellátott hordozható fejhallgatóját, a Melomania P100-at. A brit márka ígérete szerint a zajszűrés és a memóriahabos, műbőrrel borított fülpárnák tökéletesek mindennapi használatra. Ez pedig akár 60 órát is jelenthet ANC-vel, nélküle pedig 100-at, mondják. A töltés USB-C-n keresztül megy és van gyorstöltési opció: 5 perc alatt 4 órányi üzemidőt szív magába az eszköz.


[+]

Hangot Bluetooth 5.3-on keresztül fogad AAC, SBC és AptX Adaptive audiokodekeket támogatva 24-bit 96 kHz-ig. Opció a vezetékes használat is, viszont analóg csatlakozó nincs a fejhallgatón, csak egy USB-C. Ehhez viszont egy 3,5 mm-es analógból USB-C kimenetbe alakító kábelt mellékelnek a csomagban. Megszólalni a kagylókban egy-egy 40 mm-es hangsugárzó fog, háromrétegű szendvics szerkezetű membránnal, mely anyaga poliuretán és poli(éter-éter-keton), mögötte pedig egy klasszikus AB-osztályú erősítő áramkör dolgozik.


[+]

A csomagolás műanyagmentes, a beépített akkumulátor és a fülpárnák pedig a felhasználó által is cserélhetők a termékleírás alapján. Hat mikrofonnal szerelték fel, támogatott a Qualcomm cVc zajszűrő és tompító technológiája hívásokhoz, illetve van dedikált szélzaj-szűrő mód is. A Qualcomm QCC3084-es processzorát használja a P100-as, és benne van a QC 32-bites Kalimba digitális jelprocesszorra is.

[+]

Google gyors-párosítás, telefonos alkalmazás hétsávos EQ-val és játék módban 80 milliszekundum alatti késleltetés még a specifikációs listán. A P100-as 250 x 204 x 59 mm és 330 gramm, fekete vagy fehér színben lesz kapható, július 15-e a piacra kerülésének dátuma.

[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.