Hirdetés

A Foreo nem csak új és hamarosan bemutatkozó termékeket mutatott be a szerdán megrendezett sajtóeseményen, de felidézte a márka elmúlt 11 évét is a brand születésnapjának apropóján. A high-tech, okos szépségápolási termékeket fejlesztő svédek első terméke a rendkívül hatékony, ugyanakkor kíméletes Luna arctisztító volt, ami immár a negyedik generációnál jár.

Foreo Luna 4 termékcsalád
Foreo Luna 4 termékcsalád [+]

A 30%-os kedvezménnyel beszerezhető Luna 4 nem csak tisztító funkciót tölt be, de a készülék hátulján kialakított hullámvonalak különböző, revitalizáló és feszesítő masszázsprogramokat is kínál. Egyébként a Luna 4 Men, férfiak számára kialakított tisztító is akciós, borotva- és tisztítóhabbal együtt 11%-kal kedvezőbben lehet beszerezni.

Foreo Bear 2 Body
Foreo Bear 2 Body [+]

A 30%-os kedvezmény érvényes a Bear 2, mikroáramos feszesítő készülékre is, ami az előző generációt meghaladva már négy, különböző típusú és funkcióval bíró alacsony intenzitású ingerárammal dolgozik, az ultrahangos UFO 3 pedig hideg- és melegterápiával, LED fényterápiával, köztük a NIR (infra közeli) hullámhosszal és mikrorezonanciával juttatja a hatóanyagot a bőr mélyebb rétegeibe.

Foreo kozmetikumok
Foreo kozmetikumok [+]

30 és 32% vonatkozik a specifikus mikroáramos eszközökre, így a Bear 2 Body-ra, ami a test kezelésére lett kifejlesztve, illetve a Bear 2 Eyes & Lipsre, ami a szemkörnyék és ajkak feszesítésére  specializált eszköz. A készülékekhez fejlesztett kozmetikumok is jelentős kedvezménnyel szerezhetők be a promóció ideje alatt, de válogathatunk az akné kezelésére szolgáló Espada termékcsalád, a szónikus-szilikonsörtés fogkefék, az IPL szőrtelenítők, a KIWI arckezelő eszközök vagy a rádiófrekvenciás FAQ készülékek között is.

A kedvezményes ajánlatok a gyártó hivatalos webshopjában, július 14-ig érvényesek.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.