Hirdetés

A Turtle Beach webshopjában már megvásárolható a Hall-effektusra építő, 45 gF-es kezdeti erőkifejtést igénylő Gateron kapcsolókat felvonultató Vulcan II TKL Pro klaviatúra fehér kiadását, amiért 160 eurót kérnek a pénztárnál.


[+]

A 80 százalékos kivitelű, eloxált alumínium fedőlapos megoldás kissé szokatlan dizánt követ, ugyanis normál magasságú switch-ein alacsony profilú, enyhén homorú ABS kupakok telepedtek meg. Az egyelőre US ANSI, de a későbbiekben valószínűleg DE ISO, illetve FR ISO kiosztásokkal választható, lebegőgombos tasztatúra mágneses kapcsolói 4 mm-es úton járnak, és 0,1 mm-es léptékekkel három aktuációs pont programozható fel rájuk, de természetesen a manapság egyre felkapottabb Rapid Trigger sem hiányzik az arzenáljukból.


[+]

A gombonként címezhető AIMO RGB világítással megfejelt, kihajtható lábpárjainak hála kétszintű döntést kínáló periféria 8 MB-os, öt profil tárolását ígérő belső memóriát kapott, és jobb felső sarkában egy benyomásra némítást eszközölő hangerőszabályzó tárcsa található. A szoftveres hátországot a gyártó Swarm II applikációja jelenti, és az Easy-Shift[+] technológiával másodlagos réteget hozhatunk létre az ezzel komaptibilis gombokon. Az USB Type-C/Type-A kábel sztenderd 1,8 méter hosszú, és a polling rate a megszokott 1000 Hz, a termék dobozából pedig egy csuklótámasz kerül elő extra gyanánt.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.