Hirdetés

Számos újdonságot mutatott be a Foreo a mai sajtóreggeli alkalmával, ahol megismerhettük a legújabb fejlesztéseket és a hamarosan piacra kerülő újdonságokat.

Az egyes készülékek hatékonyságát az új kozmetikumok is fokozzák.
Az egyes készülékek hatékonyságát az új kozmetikumok is fokozzák. [+]

A megújult, 2.0-s Bear termékcsalád egy ideje már elérhető a kínálatban, az új Mackók (Bear 2 és Bear 2 mini) már négyféle alacsony intenzitású ingerárammal mennek neki többfajta problémának, így egyszerre veszik fel a harcot a gravitáció áldatlan hatásaival, a tónusvesztéssel, a püffedtséggel és a fakó, fáradt bőrképpel, a komfortos felhasználást pedig továbbra is a speciális Anti-Shock System biztosítja (értsd: nem csíp az áram). A különleges kialakítású Bear 2 Eyes & Lips ugyanezt a trükköt veti be, kifejezetten a szemkörnyékre és az ajkakra koncentrálva, utóbbi területen némi volument is generálva invazív beavatkozás nélkül.

Foreo Bear 2 Eyes & Lips
Foreo Bear 2 Eyes & Lips [+]

A technológia pedig már nem csak az arcon, de a test különböző területein (combok, hastájék, karok) is alkalmazható a kifejezetten erre a specifikus felhasználásra kialakított Bear 2 Bodynak köszönhetően. A Bear 2 Body a bőr feszességét, rugalmasságát és tónusosságát fokozza, a mikro- és nyirokkeringés stimulálásával pedig a cellulitiszt is célbaveszi. Az eszközök új generációjával komplett szépségápolási termékcsalád is érkezett, mindenféle szérumok, krémek és továbbfejlesztett maszkok formájában, de a készülékek, ahogy eddig is, bármilyen, a technológiával kompatibilis kozmetikummal használhatók.

Foreo Bear 2 Body
Foreo Bear 2 Body [+]

Két teljesen új, új területre fókuszáló termék is gazdagítja a portfóliót. A Kiwi Derma egy gyémántfejes, mikrodermabráziós készülék, a Kiwi pedig a próusok megtisztításában segít, míg a Peach nevű, vezetékmentes IPL szőrtelenítő új generációja nagyobb hatékonyságot, illetve gyorsabb és kényelmesebb használatot hoz.


Foreo Luna 4 termékcsalád

Szintén újdonság a FAQ Swiss termékvonal. A FAQ 101 és 102-es eszköz rádiófrekvenciát, LED fényterápiát (bővebben a témáról itt) és a 102 esetében elektromos izomstimulációt használ, a FAQ 201 és 202-es LED maszkok pedig három, illetve nyolc (teljes spektrumú) hullámhosszt, köztük a legendás NIR LED-et kínálnak a különböző bőrállapotok kezelésére. A LED terápia hamarosan dekoltázsra és kézfejre is elérhető lesz, hacsak nem jöttünk rá, hogy legalább a kézfejünket alárakhatjuk az egyébként flexibilis, technikailag bármilyen arcformához igazodó maszknak.

Foreo FAQ 202
Foreo FAQ 202

Az eszközök Bluetoothon keresztül csatlakoznak okostelefonhoz vagy táblagéphez, az egyes eszközök működése, intenzitása, a kezelés időtartama testreszabható, a megfelelő és eredményes használatot pedig részletes instrukciók segítik. Bízunk benne, hogy hamarosan lehetőségünk lesz a gyakorlatban is kipróbálni és bemutatni a termékeket, köztük például a Philips Lumea termékcsalád kihívóját vagy az infra-közeli LED hatásait a bőrképre.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.