Az AMD bejelentette, hogy elérhetévő tették a FidelityFX Super Resolution legújabb, 3.1-es verzióját, amely első körben az alábbi öt játékba került bele: Ghost of Tsushima Director’s Cut, Horizon Forbidden West™ Complete Edition, Marvel’s Spider-Man: Miles Morales, Marvel’s Spider-Man Remastered és Ratchet & Clank: Rift Apart. Ezen túlmenően már be van jelentve, hogy érkezik a God of War Ragnarökbe is.

Hirdetés

A friss rendszer alapvetően jobb képminőséget kínál, lényegében a temporális felskálázások minden tipikus problémákörét tekintve javult a helyzet, emellett érdekes adalék, hogy a képgeneráló modul különállóvá vált. Utóbbi azért hasznos, mert innentől kezdve bármilyen felskálázóval működőképes, nem kötelező hozzá az FSR.

Fontos változás, hogy a rendszerhez használt API könnyen frissíthető lett, így a jövőben egyszerűbb lesz a fejlesztőknek az újabb FSR verziókra ugrani, továbbá a DirectX 11 és 12 API támogatása mellett a Vulkan API-ra is elérhető, sőt, részévé vált az Xbox GDK-nak is.

Az AMD szerint az FSR 3.1-es fejlesztőkörnyezet szabadon letölthető lesz ebben a hónapban, de a fejlesztők már igényelhetik a cégtől a saját munkájukhoz.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.