A Samsung következő csúcskategóriás táblagépe három helyett két méretben érkezhet, állítják dél-koreai források. A Samsung a Galaxy Tab S10-es családban csak a Tab S10+ és Tab S10 Ultra modelleket kínálhatja, vagyis a tavalyi Tab S9 nem kap közvetlen folytatást. Ennek oka a kisebb méretű modell iránti gyengébb kereslet lehet, így aki 12,4 hüvelyk alatti Samsung táblát keres, annak az FE szériában vagy lejjebb, illetőleg a korábbi modellek között kell nézelődnie.

Hirdetés

Az eddigi pletykák alapján a MediaTek Dimensity 9300+ platformra épülő Galaxy Tab S10+ kijelzőjének mérete 12,4 hüvelyk lesz, míg a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 for Galaxy szettet használó Tab S10 Ultra 14,6-ról 14,9 hüvelykre növelheti a kijelzője méretét. A tabletek formáját tekintve nem kell jelentős változással számolni, az AMOLED kijelzők méretnövekedését a káva vékonyításával oldhatják meg.

A képen a Galaxy Tab S9-ek
A képen a Galaxy Tab S9-ek

Viszont úgy tűnik, hogy várni kell a tabletekre. A koreai források szerint a Tab S10-ek gyártása ebben a hónapban indul majd el, vagyis a július 10-i Unpacked bemutatón még nem szerepelnek majd ezek az eszközök. Helyettük lesz jelenlegi információk szerint fülhallgató, óra, hajlítható kijelzős telefon, s mindenből minimum két változat.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.