Ezen a héten szerdán, július 3-án fogja a Nubia Kínában piacra dobni játékra fejlesztett telefonjának legújabb iterációját, ez lesz a Red Magic 9S Pro. Elődjét tavaly novemberben mutatták be a hazai piacon, majd télre eljutott a globális forgalmazásig, nálunk januárban járt teszten. Várhatóan ugyanez lesz a 9S Pro útja is, vagyis egy-két hónapos csúszással a kínai premier után indul meg a nemzetközi értékesítése is.

Az első képen a Red Magic 9S Pro telefonokrólAz első képen a Red Magic 9S Pro telefonokrólAz első képen a Red Magic 9S Pro telefonokról Az első képen a Red Magic 9S Pro telefonokról (forrás: Weibo) [+]

Hirdetés

Az új telefonról tudni, hogy a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3-as szettjének túlhajtott verziója kerül a hátlap alá: a CPU Cortex-X4 magját 3,3 GHz-ről 3,4 GHz-re skálázták fel, az Adreno 750-es GPU-t pedig 0,9 GHz-es maximális órajelről 1 GHz-ig húzták. Ezzel a Red Magic 9S Pro lett a legtöbb pontszámot begyűjtő készülék az AnTuTu teljesítménytesztjén (24 GB LPDDR5x RAM-mal és 1 TB UFS 4.0-s tárhellyel), viszont kérdéses, hogy mindennapi használat alatt mennyire tartós ez a teljesítmény? Erre egyelőre nem kaptunk választ, helyette a Nubia a Weibón keresztül inkább megosztott egy-egy képet a 9S Pro színváltozatairól.

Általában az átlátszó hátlappal szerelt modellek a csúcskiszerelésekÁltalában az átlátszó hátlappal szerelt modellek a csúcskiszerelésekÁltalában az átlátszó hátlappal szerelt modellek a csúcskiszerelésekÁltalában az átlátszó hátlappal szerelt modellek a csúcskiszerelések Általában az átlátszó hátlappal szerelt modellek a csúcskiszerelések (forrás: Weibo) [+]

A Red Magic 9S Pro legerősebb verziójának AnTuTu pontszáma
A Red Magic 9S Pro legerősebb verziójának AnTuTu pontszáma (forrás: Weibo) [+]

Lesz egy fekete és egy fehér változat, illetve két félig-meddig transzparens hátlappal szerelt modell is. Maradnak az egyenes élek, a kijelzőbe rejtett előlapi kamera, a négyzetes dizájn és a hátlapi kamerák, alattuk a ventilátorral. Az egyetlen különbség a 9 Próhoz viszonyítva a számozásban van, a hátlapon 09 helyett 9S szerepel.

(forrás: Weibo) [+]

A telefon oldalán maradnak helyükön az érintésérzékeny ravaszok, illetve a gombok is, a hangsúly a dizájn helyett várhatóan tényleg csak a teljesítményen és a beharangozott AI (MI) funkciókon lesz.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.