Az Iqunix nemrégiben piacra dobta legfrissebb billentyűzetét, amely a gaming szegmensben manapság eluralkodó trendnek megfelelően Hall-effektusra építő kapcsolókkal érkezik, tehát egyszerre két aktuációs pont programozható fel rájuk 0,1 mm-es léptékekben, és – jelen esetben 0,05 mm-es érzékenységű – Rapid Trigger funkcióval kecsegtetnek.


[+]

Az EZ60 névre keresztelt, US ANSI kiosztású megoldás 60 százalékos dizájnt kapott, és az eloxált alumínium készülékházának mélye gasket mountot rejt, ami ezúttal igen merev. A webes EZ szoftverrel testreszabható, 6,5 fokos szögben fixen döntött újdonság plate-je ugyancsak alumínium, és gyorscserés foglalataiba gyárilag kent Gateron Star Trail (4 mm-es billentyűút) vagy Magnetic Jade (30 gF, 3,5 mm-es billentyűút) switch-eket kérhetünk.

Hirdetés

[+]

A kereken 1 kilogrammot nyomó tasztatúra kettős fröccsöntésű (ránézésre Cherry profilos) PBT kupakokkal jön, amelyek nem eresztik át a gombonként címezhető RGB világítás fényét. A Windows vagy macOS operációs rendszert futtató célgéphez USB Type-C/Typ-a kábellel csatlakozó eszköz támogatja 8000 Hz-es USB frissítési frekvenciát, szóval a beviteli késése 0,125 ezredmásodpercig csökkenthető.


[+]

Az egészen pofásra sikerült apparátus (nettó) 180 dollárért már megvásárolható a cég webshopjában, és akad egy EZ63-ként listázott testvére, amin néggyel több gomb van (kurzornyilak), de az ára változatlan.


[+]

Egy említést még megér, hogy az egy éves garanciával értékesített termékeknek a jövőben elméletileg lesznek ISO elrendezést követő verziói is, és az eltérő színvilágú modellek sincsenek kizárva.


[+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.