A hivatalos előzetesekből tudjuk, hogy a Nothing almárkájának első készüléke július 8-án mutatkozik be, méghozzá különleges kialakítással. A hátlapon több egyedi elem is helyet kap majd, úgy tűnik, hogy maga a burkolat is cserélhető lesz, mindenféle kiegészítőt lehet majd csatlakoztatni a készülékhez, illetve egy potméter szerű fizikai vezérlőegység is rendelkezésre áll majd.

A specifikációt illetően hivatalos információk egyelőre nem érkeztek, de korábban már körvonalazódott, hogy mire érdemes számítani, amit most még egy forrás megerőst. Yogesh Brar szintén Dimensity 7300-as szettről beszél 6 vagy 8 GB RAM-mal és 128 vagy 256 GB bővíthető belső tárhellyel, 50 megapixeles főkamerával és 16 megapixeles előlapi egységgel, ami egy 6,7 hüvelykes FHD+ felbontású, 120 Hz-es AMOLED panelbe lyukad.

Az akkumulátor minden valószínűség szerint 5000 mAh kapacitású lesz, amihez 33 wattos gyorstöltés társul majd. Az indiai informátor értesülései szerint a készülék memóriacsomagtól függően 15999 és 17999 rúpiába fog kerülni kedvezményekkel együtt, de az átszámolva 71 és 80 ezer forintos összeg még az indiai árképzést és a szolgáltatói/gyártói kedvezményeket tekintve is kissé túl kedvezőnek érződik, bár a 91mobiles sem lőtt nagyon efölé a 6/128 GB-os kiszerelésre vonatkozó 19999 rúpiás (89 ezer forint) alapááral.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.