Bemutatta legújabb játékosoknak szánt monitorát az AOC, mely 240 eurós áron kínál 280 Hz-es maximális frissítést, 48 Hz-től induló Adaptive Synckel együtt. A korábban bemutatott, sík 27g2zn3 testvérének tekinthető kijelző a barátságos C27G2Z3 nevet viseli, és egy 1500 mm-es sugarú ívvel rendelkező, hajlított VA panelt használ, mely Full HD felbontású és 27”-es képátlójú.


[+]

A Fast VA panel a magas frissítési frekvenciát 1 ezredmásodperces GtG és 0,5 ezredmásodperces MPRT (Moving Picture Response Time) képességekkel egészíti ki. Ez utóbbihoz azért kell már trükk, mégpedig a Motion Blut Reduction, mely a WLED háttérvilágítás kapcsolgatásával „tünteti el” az elmosdó képkockákat. A panel a technológiától megszokott módon viszonylag magas kontraszttal rendelkezik, ez eléri a 4000:1-et, színtere pedig megfelel a DCI-P3 tér 92,4%-ának. A készülék a HDR10-et is támogatja, bemenetként pedig két HDMI 2.0 és egy DisplayPort 1.4 áll rajta rendelkezésre, hangot pedig egy 3,5 mm-es fejhallgató-kimeneten nyerhetünk ki belőle. Állványa emelhető, dönthető és forgatható, illetve szükség esetén el is távolítható, ha szeretnénk kihasználni a VESA 100 x 100 mm-es szabványos rögzítését.


[+]

Szoftveres tudásban az újdonság ugyanazokat a képességeket hordozza, mint sík testvére, azaz itt is elérhető az alkalmazából is kezelhető G-Menu, a bekapcsolható hajszálkereszt vagy az árnyékokat „kivilágosító” Shadow Control.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.