A OnePlus Watch 2 a gyártó hivatalos honlapján Nordic Blue Edition verzióban érhető el jelenleg, alapvetően 379 eurós áron, a jelenleg érvényes kedvezménnyel pedig 349 eurót kell fizetni érte és lehet mellé választani két további szíjat vagy egy szíjat és egy töltőpadot.


[+]

Ugyanez az eszköz viszont tegnaptól az Oppo kínálatából is beszerezhető fekete és ezüst tokozással, előbbi fekete, utóbbi csau barna színű szíjjal. Az Oppo Watch X ugyanaz a készülék, mint a OnePlus Watch 2, így ugyanúgy 1,43 hüvelykes, 466 x 466 pixel felbontású AMOLED panelt kínál zafírüveggel védve; Snapdragon W5 Gen 1-es szettel, 2 GB RAM-mal és 32 GB belső tárhellyel, amelyből a Wear OS 4 csíp le magának életteret.


[+]

Megvan az 5ATM és MIL-STD 810G minősítés, adott pulzus- és véroxigénszint-mérés, a GPS és az NFC, az 500 mAh-s telepet pedig az energiahatékony RTOS rendszeren alapuló üzemmód kíméli, ha nem tartunk igényt minden okosfunkcióra. Az Oppo 329 eurós áron kínálja a OnePLus Watch 2-t Watch X néven, ami körülbelül 130 ezer forintra jön ki átszámolva.

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.