A legaranyosabb hálózati adapter címét ezennel kiosztjuk a Ugreen Nexode RG-nek, melynek legújabb, 65 wattos GaN változatát a Computexen volt szerencsénk először megnézni. A Ugreen 40 eurós áron kínált, robotot formázó töltője fekete és lila színben elérhető, utóbbi hátán még egy masni is van. A hálózati villa a levehető cipők alatt rejtőzik, az arc pedig egy apró LED, melyen különböző mimikát jelenít meg a Nexode RG a töltés állapotától függően, viszont mást, például szöveget vagy az aktuális áramerősséget nem tud kijelezni. A fali adapter 46,8 x 42,7 x 87,5 mm-es és 167 grammot nyom, tetején három csatlakozó található. (Alacsonyabb teljesítményű változatban van olyan is, melyen csak 1 darab USB-C port van.)


[+]

Kettő darab USB-C és egy darab USB-A port van a töltőn, ezek közül a 65 wattos teljesítmény csak a C1-es jelzésű porton keresztül érhető el, és csak akkor, ha kizárólag azt az egyet használjuk. A C2-es csatlakozó maximum 30 watt, míg az USB-A maximum 22,5 watt leadására képes. Ha mindhármon keresztül töltenénk egyszerre, akkor a C1-en 45 watt, a C2-n és az A-n pedig már csak 7,5 watt folyhat át. Két port egyidejű használata alatt 45 / 20 W (C1 / C2), 45 / 18 W (C1 / A) vagy 15 / 15 W (C2 / A) módon oszlik meg a teljesítmény. A gallium-nitrátos töltő több érzékelővel van felszerelve, ezekkel folyamatosan monitorozza a belső hőmérsékletet a túlmelegedés elkerülése érdekében.


[+]

Bár a 65 wattos teljesítmény megoszlik, ha több csatlakozót használnánk egyidejűleg, a gyorstöltési protokollok támogatására nem lehet panasz. Adott a PD 2.0 és 3.0, a QC 2.0-tól a 4.0+-ig az összes, az AFC, SCP és a PPS is, így okostelefonok, tabletek, fülhallgatók, óratöltők, hordozható konzolok és még laptopok is elláthatók energiával a robotfigurán keresztül.

Ilyen animációk mennek majd a töltő "arcán" isIlyen animációk mennek majd a töltő "arcán" is Ilyen animációk mennek majd a töltő „arcán” is [+]

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.