Számítógépek, monitor


Cikkünket a rovatot szponzoráló számítástechnikai kereskedések aktuális ajánlataiból állítjuk össze. A cikkben közölt árakat nagykereskedelmi (áfa és kiskereskedői haszon hozzáadásával) és kiskereskedelmi partnereink listái alapján képezzük. Az árakat a cikk megjelenése előtti napon aktualizáljuk, de a jelen piaci helyzetben akár egy nap elteltével is változhat a termékek ára. A bemutatónkban szereplő termékek – többek között – a nagykereskedelmi partnereink weboldalain feltüntetett kiskereskedésekben vagy kiskereskedelmi partnereinknél vásárolhatóak meg. A számítástechnikai termékekre a legtöbb esetben 2 év garancia vonatkozik, az eltérő garanciaidőket külön közöljük.

Egy asztali számítógéppel kezdjük szombati anyagunkat, ami abszolút korrekt felhasználói élményt ígér az általános jellegű feladatokhoz vagy régebbi játékok nyúzásához, ugyanakkor kellő hardveres háttere van ahhoz, hogy egy dedikált videokártya utólagos megvásárlásával modern AAA címekhez is megfelelő teljesítményt nyújtson.

Foramax AMD Ryzen Game PC Gen8
Foramax AMD Ryzen Game PC Gen8 (a kép csak illusztráció) [+]

A 3 éves jótállással 259 900 forintra taksált masina a Foramax AMD Ryzen Game PC Gen8 nevet kapta, és ASUS TUF Gaming A620M-Plus alaplapjában egy 6 magos/12 szálas, 5 GHz-ig boostoló AMD Ryzen 5 8600G processzor dolgozik, amit 2800 MHz-en ketyegő AMD Radeon 760M grafikus lapkával, illetve neurális gyorsítóval toldottak meg. A 6000 MHz-es effektív órajellel dolgozó DDR5 memória mennyisége 32 GB, míg az adatokat 1 TB-os Kingston NV2 NVMe SSD-n tárolhatjuk, és az ablakos Jonsbo D31 Mesh házban érkező alkatrészekbe 550 wattos be quiet! System Power 10 tápegység pumpálja az éltető energiát.

Manapság pofonegyszerű a külföldi webshopokból való rendelés, és mivel az EU-s raktárkészlettel bíró cégeknél nincs vám és többnyire olcsó/gyors a szállítás, egyre népszerűbbé válnak ezek a többnyire kínai boltok. Ez annak is betudható, hogy áraik gyakran csábítóak, illetve termékkínálatukban sok olyan cikk lelhető fel, amely hazai forrásból nem szerezhető be. Azt ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy ezek a termékek általában nem honosítottak, a garanciális ügyintézés pedig körülményesebb lehet, mint egy itthoni üzlet esetében.


A Geekbuying 12. születésnapját ünneplő promóció [+]

Ennek fényében mutatjuk be a Geekbuying webshopban kapható Geekom A8 típusjelű mini PC-t, amely az NNNPHVA8 kuponkód bepötyögésével 700 euróba (körülbelül 280 000 forintba) kerül, és „motorházteteje” alatt egy 8 magos/16 szálas, 5,1 GHz-ig skálázódó AMD Ryzen 7 8845HS notebook CPU húzta meg magát, a 12 CU maggal 2700 MHz-en serénykedő AMD Radeon 780M IGP-jével, valamint a 16 TOPS-ra képes NPU-jával egyetemben. A 32 GB SO-DIMM DDR5-5600-as RAM-mal megspékelt vas 1 TB-os, PCI Express 4.0-s M.2 SSD-vel jön, és a hálózatra Realtek RTL8125BG-CG kontroller által dirigált, 2,5 gigabites Ethernettel vagy M.2-2230-as Wi-Fi 6E/Blueooth 5.2 modullal léphet fel.


[+]

Az egyszerre négy 4K-s kijelző meghajtását borítékoló, alumíniumházas csöppséget körbejárva két HDMI 2.0 kimenetet, egy teljes funkciós USB4 Type-C kaput, egy hasonszőrű USB 3.2 Gen 2 Type-C, egy töltés közvetítését lehetővé tévő USB 3.2 Gen 2 Type-A, két szimpla USB 3.2 Gen 2 Type-A és egy USB 2.0 csatolót vehetünk lajstromba a fentebb említett Etherneten, a 3,5 mm-es audio jacken, no meg az SD kártyaolvasón kívül. A VESA felfogatást kínáló, 112 x 112 x 37 mm-es konfiguráció hűtéséért a gyártó 1.5-ös IceBlast (aktív) rendszere felel, és igény szerint más komponensekkel is bezsákolható.

Szintén a Geekbuying felhozatalából származik a 27 hüvelykes Fast IPS panelt felsorakoztató KTC H27P22S gaming monitor, ami a 4K felbontáshoz 160 Hz-es képfrissítési rátát, AMD FreeSync-et, NVIDIA G-Sync-kompatibilitást, 400 cd/m2-es tipikus fénysűrűséget, HDR 400-as plecsnit, a kategóriában megszokott 1000:1 statikus kontrasztarányt és 1 ezredmásodperces szürkéből szürkébe váltást társít.

KTC H27P22S
KTC H27P22S [+]

Az 1,07 milliárd színt 132 százalékos sRGB színtérlefedettséggel prezentáló készülék hátulján két 1.4-es DisplayPort, két HDMI 2.1 bemenet, egy firmware frissítésére szolgáló USB Type-A konnektor és egy 3,5 mm-es audio jack található, és kábelvezető réssel felturbózott talpazata mindenhogy üléspozíciónkhoz igazítható (beleértve a kétirányú pivotot). A lengyel raktárból feladásra kerülő modell VESA rögzítőpontja 100 x 100 mm-es, és az NNNPHVKTCS kóddal 380 euróért (kb. 150 000 Ft-ért) – ingyenes csomagküldéssel – vándorolhat a birtokunkba. A webshop termékeire egységesen egy év a garancia.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Eredeti cikk

Magor Trade
Egyeztető üzlet emberek

Nagykereskedőként, versenyképes árainkkal hozzájárulunk üzleti partnereink sikeréhez és növekedéséhez.